Hi, Sharon hier!

Dus, je bent wel een beetje nieuwsgierig naar wie ik ben?

 

 

Hoezo, Duketown de virtuele assistent?

Mijn naam is Sharon en ik ben Duketown de virtuele assistent.
De afgelopen twintig jaar heb ik met veel plezier in de reisbranche gewerkt en veel ervaring opgedaan. Na een carrière switch naar commercieel binnendienstmedewerker bij een makelaarskantoor circa 7 jaar geleden, ben ik uitgegroeid tot allround medewerker vastgoed.
De spin in het web, degene die 80 ballen hoog houdt zodat jij je echt bezig kan houden met wat er écht toe doet. Ik kreeg hierdoor steeds meer de behoefte om mijn werktijd flexibeler in te delen. Deze stap wilde ik professioneel aanpakken.  Ik heb dan ook de opleiding tot zelfstandig virtueel assistent gevolgd aan de VA School.
Door mijn kwaliteiten, flexibiliteit en behulpzaamheid te bundelen in een functie, ben ik gestart als Duketown, dé virtuele assistent.

 

 

Ik bied makelaars een ervaren backoffice!

 Jeronimus Bosch toren Paleiskwartier Den Bosch

Ik woon samen met mijn vriend Jurgen in het Paleiskwartier in 's-Hertogenbosch. Samen hebben wij kantoorhond Lizzy, een blauwe gerimpelde sharpei. Tussen de werkzaamheden door een lange wandeling met de hond maken en daarna terug aan de laptop met een koffie en een eigen baksel geeft me energie en houdt me fit.

Ook heb ik een passie voor Italiaanse auto’s, ik rijd graag in mijn eigen zwarte Italiaanse bolide en zou ooit graag eens op het circuit gas geven. Reizen en verre landen bezoeken vind ik fantastisch. Ik ben dan ook al op heel wat mooie plekken geweest. We gaan heerlijk ieder jaar naar een andere bestemming om te genieten van elkaar, de zon en even helemaal niets te hoeven doen.

Sharon Sanders handtekening

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

 

Laten we snel ontmoeten!

 

Phone

06-11832116

Email

sharon@duketowndevirtueleassistent.nl

Social Profiles

Chat openen
1
Hallo, kan ik je helpen?